Szerző Téma: Imádkozzunk együtt!  (Megtekintve 53498 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető torokildiko46

• Testvérünk
  • *
  • Ország ahol élek: hu
    • http://torokildiko46.blogspot.com/
Re:Imádkozzunk együtt!
« Válasz #2805 Dátum: 2012 Január 26, 09:44:43 »
 :ima 02:Zsoltár 146:1 Dicsérjétek az Urat! Dicsérd én lelkem az Urat!
Zsolt 146:2 Dicsérem az Urat, amíg élek; éneklek az én Istenemnek, amíg vagyok.
Zsolt 146:3 Ne bízzatok a fejedelmekben, emberek fiában, aki meg nem menthet!
Zsolt 146:4 Kimegyen a lelke; visszatér földébe, [és] aznapon elvesznek az ő tervei.
Zsolt 146:5 Boldog, akinek segítsége a Jákób Istene, és reménysége van az Úrban, az ő Istenében;
Zsolt 146:6 Aki teremtette az eget és földet, a tengert és mindent, ami bennök van. Aki megtartja a hűségét örökké;
Zsolt 146:7 Igazságot szolgáltat az elnyomottaknak, eledelt ád az éhezőknek. Az Úr megszabadítja az elfogottakat.
Zsolt 146:8 Az Úr megnyitja a vakok szemeit, az Úr felegyenesíti a meggörnyedteket; szereti az Úr az igazakat.
Zsolt 146:9 Megoltalmazza az Úr a jövevényeket; árvát és özvegyet megtart, és a gonoszok útját elfordítja.
Zsolt 146:10 Uralkodni fog az Úr örökké, a te Istened, oh Sion, nemzedékről nemzedékre! Dicsérjétek az Urat! :289: Ámen! nagyon szeretek hálaadással fordulni az Úrhoz,   és azután tárni fel kívánságaimat kéréseimet az Úr elé! Mert van bőven miért hálát adni!
Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Fűves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az ő nevéért.!!! ÁMEN!:)
4
Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy

Nem elérhető Elisabeth

• Testvérünk
  • *
  • Ország ahol élek: de
« Válasz #2806 Dátum: 2012 Január 26, 10:03:04 »
Mennyire így van kedves Ildikó!

Hálaadással kérni, megnyitja a szívünket Isten akaratának befogadására.

:2smitten:
Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10

• Testvérünk
  • *
« Válasz #2807 Dátum: 2012 Január 26, 10:06:29 »
Ámen Kedves Erzsike! ezzel ébredtem ma meg:103 zsolt:
. Áldjad én lelkem az Urat, és egész bensőm az ő szent nevét.

Áldjad én lelkem az Urat, és el ne feledkezzél semmi jótéteményéről.

Aki megbocsátja minden bűnödet, meggyógyítja minden betegségedet.! :2smitten:
Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az ő nevéért.!!! ÁMEN!:)
4
Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #2808 Dátum: 2012 Január 30, 17:06:19 »
Ámen!!!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #2809 Dátum: 2012 Január 30, 17:07:43 »
Drága Testvéreim!
Holnap ismét egy nehéz vizsgája lesz Daninak. Kérlek szépen, imádkozzatok érte.
Köszönöm szépen.
Legyetek áldottak.
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
  • Ország ahol élek: gb
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
« Válasz #2810 Dátum: 2012 Január 30, 23:09:12 »
Egy imakérés érkezett hozzánk:

Szeretettel üdvözlöm Önöket!
 Rácskai Bernadett vagyok Székesfehérvárról. Azért írok Önöknek, mert egy imahadjáratot indítok a magzatomért, akirõl megállapították, hogy súlyos fejlõdési rendellenessége van.
 Férjemmel 2011 nyarán tartottuk az esküvõnket és november elején kiderült, hogy babánk lesz. Nagyon örültünk és izgalommal mentünk el januárban, a 12. héten, az elsõ ultrahang ellenõrzésre. Sajnos ott kiderült, hogy a babánknak súlyos fejlõdési rendellenessége van: nem alakult ki koponyacsontja, az agya teljesen szabadon van a magzatvízben és a hátgerince is nyitott. Minden orvos az abortuszt ajánlotta, de azt elutasítottuk. Nem mondok le a gyermekemrõl, inkább ilyen módon küzdök Érte. Arra szeretném kérni Önöket, és a közösségeket, hogy imádkozzanak a babánkért és értünk! Hogyha lehetõségük van, kérem, terjesszék ezt minél szélesebb körben, hogy minél többen imádkozzanak kicsiny gyermekemért!
 Õszinte hálával és köszönettel:
 Rácskai Bernadett
Csak annak van igazi harca, akiknek ellensége van!

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #2811 Dátum: 2012 Január 31, 07:54:25 »
Imádkozom a kisbabáért. Az úr a gyógyító. Jézus Krisztus tegnap és ma és örökké ugyanaz. Ámen!

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #2812 Dátum: 2012 Január 31, 07:57:17 »
Drága Testvéreim!
Holnap ismét egy nehéz vizsgája lesz Daninak. Kérlek szépen, imádkozzatok érte.
Köszönöm szépen.
Legyetek áldottak.
Kérlek Testvéreim, imádkozzatok Daniért. Bocsássatok meg, hogy ezzel zavarok.
Kérlek imádkozzatok azért is,hogy Apeh tartozásunkat is rendezni tudjuk.Sajnos a kérelmünket egy félreértés folytán elutasították. Most felebbezünk valószínűleg.
Köszönöm imáitokat.
Áldjon meg Titeket az Úr.

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
  • Ország ahol élek: gb
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
« Válasz #2813 Dátum: 2012 Január 31, 08:23:14 »
Imadkozom Testverem!
Csak annak van igazi harca, akiknek ellensége van!

• Testvérünk
  • *
« Válasz #2814 Dátum: 2012 Január 31, 08:39:09 »

Rácskai Bernadett vagyok Székesfehérvárról. Azért írok Önöknek, mert egy imahadjáratot indítok a magzatomért, akirõl megállapították, hogy súlyos fejlõdési rendellenessége van.
 Férjemmel 2011 nyarán tartottuk az esküvõnket és november elején kiderült, hogy babánk lesz. Nagyon örültünk és izgalommal mentünk el januárban, a 12. héten, az elsõ ultrahang ellenõrzésre. Sajnos ott kiderült, hogy a babánknak súlyos fejlõdési rendellenessége van: nem alakult ki koponyacsontja, az agya teljesen szabadon van a magzatvízben és a hátgerince is nyitott. Minden orvos az abortuszt ajánlotta, de azt elutasítottuk. Nem mondok le a gyermekemrõl, inkább ilyen módon küzdök Érte. Arra szeretném kérni Önöket, és a közösségeket, hogy imádkozzanak a babánkért és értünk! Hogyha lehetõségük van, kérem, terjesszék ezt minél szélesebb körben, hogy minél többen imádkozzanak kicsiny gyermekemért!
 Rácskai Bernadett

KEDVES BERNADETT!!
imádkozunk értetek és hiszem hogy a MINDENHATÓ ISTEN A CSODA TEVŐ  NAGY CSODÁT  fog tenni a te életedben is mert ő a Csodák Istene! és Nála minden lehetséges,  kivánom hogy legyen meg
Kedves Bernadett! imádkozunk értetek! és Bízunk a Mindenható kegyelmében, Jézus a Gyógyitó, és ma is léteznek csodák , Ő a csodatevő nála minden Lehetséges, és azt mondja az ige hogy minden lehetséges annak aki  hisz, kivánom tiszta szívből hogy Hallgassa meg az ÚR a szived kérését és legyeMáté Evangéliuma:9:22   Jézus pedig megfordulván és reá tekintvén, monda: Bízzál leányom; a te hited megtartott téged. És meggyógyult az asszony abban az órában.n ez neked példa:

Rácskai Bernadett

a te hited szerint
4

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #2815 Dátum: 2012 Január 31, 08:43:16 »
Imadkozom Testverem!
Köszönöm szépen kedves Testvérem.

Nem elérhető julika

• Testvérünk
  • *
« Válasz #2816 Dátum: 2012 Január 31, 11:02:48 »

Rácskai Bernadett

Kedves Bernadett!

Imádkozunk mi is a kicsi babáért és értetek,mert tudom min mész most keresztűl!
Sajnos ezt én is átéltem amikor elősŐ alkalommal  voltam áldott állapotban,amikor is a gyerekünk nyitottgerinces volt és vese üregrendszeri tágulata volt,én is ezen képpen gondolkodtam,hogy gyermekem az ÚR segítsége álltal,egészségesen fog születni és ha szenvedek akkor azért teszem,hogy a gyerekem  magamhoz ölelhessem.DE Istenünk akarata másképp volt,és el kellett fogadnom ,24 hetesen kellett a Debreceni klinikán megszűlnöm,mert nem tudott a baba fejlődni ,és élet funkciói is kezdetek megszünni.Szülést követően egy kissebb műtétem volt,és akkor diagnosztizálták,hogy gyerekem sem lehet többé amit papiron is le írtak!DE áldott az ÚR,aki meg ajándékozot egészséges gyerekekkel.

Imádkozunk értetek,hogy ti esetetekben tegyen Hatalmas CSodát az ÚR!,hogy ezáltal is áldassék az Ő Nagy és Fenséges neve!
Ezentúl Imáinkban hordunk benenteket és visszük az ÚR elé!Legyen meg az ÚR akarata életetekben.
Szeretettel
Julika

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Havanna Agapé Csoport - Havanna Agapé Gyülekezet
« Válasz #2817 Dátum: 2012 Január 31, 11:48:33 »
Kedves Bernadett!

Feleségemmem együtt mi is imádkozunk azért, hogy kisbabátok egészségesen fejlődjön és szülessen meg. Bízunk az Úr kegyelmében.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává."
1Korintus 6,12

Nem elérhető julika

• Testvérünk
  • *
« Válasz #2818 Dátum: 2012 Január 31, 12:17:16 »
Testvéreim!

Kérlek benneteket,hogy segítsetek imádkozni férjem anyukájáért(anyósomért)
Ma reggelen el mentem vele  a házi orvoshoz,és  a rendelőben hírtelen rosszul érezte magát.A házi orvos megvizsgálta és vérnyomást is mért neki.Mint kiderült 250/120-as volt a vérnyomása,és ez miatt lett rosszul.
Azonnal vénás injekciót kapott és tablettákat ,és várnunk kellett.És félóra elteltével is csak 230/100- ra ment lejjebb.
Újabb gyógyszert és  spré formájában gyógyszert  fújtak a szájába  és vártunk,és  egy idő után 160/100- ra ment le.
Mivel évekkel ezelőtt egy napon volt agyvérzése és szívinfarktusa,(és azóta rendszeres gyógyszer ellátást kap)így azonnal imádkozni kezdtem,hogy őrizze meg az ÚR.holnapi napon kell neki bemenni a kórházba,és kérlek titeket imádkozzunk érte,hogy őrizze meg az ÚR.Bár a házi orvos szerint már ma kellett volna mennie,de időpontot csak holnapra adtak,hiszem,hogy megőrzi az ÚR!

Kérlek imádkozzunk érte,hogy tartsa meg még az ÚR közöttünk,mert nekem csak ők vannak.Anyám helyett anyámmá lett.
 :ima02: :pityereg: :Jezus04:

Nem elérhető ditte

• Segítő
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #2819 Dátum: 2012 Január 31, 16:05:35 »
Drága Julika!
Imádkozom férjed édesanyjáért. Gyógyítsa meg őt az Úr! Ő tegnap és ma és örökké ugyanaz.
Ámen!