Szerző Téma: Imádkozzunk együtt!  (Megtekintve 544630 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
Re:Imádkozzunk együtt!
« Válasz #3555 Dátum: 2013 Május 18, 11:46:41 »
Kedves Rencsi, örülök, hogy valami jó irányú változás bekövetkezett. Dicsőség az Úrnak amiért meghallgatta az imádságainkat. Folytassátok tovább hálaadással az imáitokat és mi továbbra is támogatunk benneteket.
"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető rencsi

• Testvérünk
  • *
« Válasz #3556 Dátum: 2013 Május 18, 21:09:08 »
ma vissza szóltak,hogy igazából nem irodai munkáról lenne szó,hanem segédmunkásnak raknák be,árok ásás,utca seprés.ne értsétek félre,nem nézem le azokat,akik ezt végzik,de a férjem informatikus,igazán érti a dolgát,és nem azért tanult,hogy ilyen munkát végezzen.de többet majd kedden mondanak.

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #3557 Dátum: 2013 Május 20, 11:26:25 »
Igaz Rencsi, megalázónak látszik, ha olyan munkát kell elvégezni amelytől többre vagyunk képesek. De ha visszagondoluk ott volt Pál apostol is, akinek nem kellett volna dolgoznia, hogy eltartsa magát, mert a gyülekezet támogatta volna őt, de nem fogadta el.

A Bibliában olvashatjuk azt is,

"... ha valaki nem akar dolgozni, ne is egyék."
2Thessz 3:10.

Ez kemény szó, éppen ezért irja a Bibilia, hogy amit teszünk, úgy végezzük, mint ha az Úrnak dolgoznánk És az Úrnak végzett munka nem megalázó. Az gyümülcsöző és áldást hozó.

"Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek úgy, mint az Úrnak, és nem úgy, mint az embereknek,"
Kolossé 3:23.

"Minden szabad nekem, de nem minden használ. Minden szabad nekem, de ne váljak semminek a rabjává." 1Korintus 6,12

Nem elérhető ditte

• Testvérünk
  • *
« Válasz #3558 Dátum: 2013 Május 20, 12:05:28 »
Drága Rencsi!
Biztosan lesz jobb munkája is a férjednek. Imádkozom érte.

Drága Testvéreim!
Köszönöm szereteteket, imádságaitokat. Látszólag még nem változott semmi, de hiszem, az Úr munkálkodik a színfalak mögött.
Kérlek imádkozzatok nekem valami munkáért.
Köszönöm.
Legyetek áldottak.
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető ditte

• Testvérünk
  • *
« Válasz #3559 Dátum: 2013 Május 21, 09:30:05 »
Drága Testvéreim!
Ma és a héten és a közeljövőben Daninak és Zsuzsinak több vizsgája lesz. Nagy a tét. Kérlk imádkozzatok értük.
Köszönöm szépen.
Áldjon meg titeket az Úr.
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető rencsi

• Testvérünk
  • *
« Válasz #3560 Dátum: 2013 Május 21, 09:55:47 »
sziasztok
köszönöm a támogatást, ma beszéltünk a polgármesterrel,és kiderült,hogy irodában lesz.csak az intéző rosszul adta át elsőre az infót.
Június 1-én kezd,és februárig lesz foglalkoztatva

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #3561 Dátum: 2013 Május 21, 10:20:49 »
De jó. örülök a hírnek. Legyen áldott az Úr neve!

Nem elérhető rencsi

• Testvérünk
  • *
« Válasz #3562 Dátum: 2013 Május 21, 10:58:45 »
Így van,legyen Áldott az Ő neve!

Köszönöm Uram,hogy nem hagysz el bennünket és gondoskodsz Rólunk. Köszönjük,hogy keveset bízol ránk,de tudod,hogy a keveset is megbecsüljük,és jól tudjuk használni.
Köszönöm,hogy tegnap megáldottad a Közösségi napunkat Kétegyházán,köszönöm a tanításodat,sokat jelentett a közösségnek és Nekem is.Hála Neked,hogy jó idő volt,pedig reggel borúsnak indult a nap,köszönjük az ételt amit adtál.Jó volt Uram ismét Veled együtt lenni,és Téged dicsőíteni

Nem elérhető Elisabeth

• Testvérünk
  • *
« Válasz #3563 Dátum: 2013 Május 21, 13:15:53 »
Kedves Rencsi, Veled örülünk és legyen az Úré a dicsöség!

Kedves Ditte, adja az ÚR, hogy gyermekeid vizsgája eredményes legyen!

:2smitten: :2smitten:
Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton!
Zsolt 143,10

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #3564 Dátum: 2013 Május 23, 07:43:16 »
Kedves testvérek,  ma este ismét közbenjáró ima alkalmat tartunk a skype-on. Aki szeretne imát kérni jelezze legkésőbb este 8 óráig, ugyanis 8-kor kezdődik az imaalkalom.
Az imakérést ide lehet irni, vagy privátban sajtosmagdi vagy bacsipista felh. névre elküldeni.

Nem elérhető rencsi

• Testvérünk
  • *
« Válasz #3565 Dátum: 2013 Május 28, 12:16:54 »
Testvérem! a férjemet ma behívták dolgozni,és a kisfőnök azt mondta,hogy jövő héten talán magasabb fizetést is kaphat,ha egy csoportvezető,aki most elment,nem jön vissza.(külföldre ment)Kérlek imádkozzatok,hogy ezt megkapja,nagyon jó lenne
Közmunkába van,és most is csoportvezető,csak 49ezer ft fizetést kap,akinek a helyére menne,az 70 ezer ft-ot kap,így nőne a fizetése.
Kérlek imádkozzatok velünk
Áldjon meg Titeket az Úr!!

Nem elérhető bacsipista

• Testvérünk
  • *
    • Keresztény kincskereső
« Válasz #3566 Dátum: 2013 Május 28, 16:18:35 »
Rencsi, továbbra is folytatjuk értetek az imádkozást.

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
« Válasz #3567 Dátum: 2013 Május 28, 23:38:53 »
Imádkozom értetek!
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető rencsi

• Testvérünk
  • *
« Válasz #3568 Dátum: 2013 Május 29, 10:32:54 »
ma kaptam egy lehetőséget,helyben kell dolgozni, napi 3 órát.Idősekhez kell eljárni, boltba,receptet felíratni kell nekik. 15 ezer ft havonta, a segélyem mellé jó kiegészítés.
Jó az Úr!

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
« Válasz #3569 Dátum: 2013 Május 29, 11:09:21 »
Jó látni, ahogy az Úr alakítja az életeteket! :afro:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)