akkor bocsánat!

Én nem találtam..
De végülis egy ilyen filmnél nem is baj ha kétszer van fent

Azért koszontem meg, én is

....persze, hogy jó, hogy ujra elojott.
Bár, ha belegondolok, (Londonban élek....rendkivul vegyes tarsadalom!) a lakhelyem, a kornyezetem tele van veluk.
Viszont az afrikai emberek, nagyon szeretik Jezust, es keresik, hirdetik, a legtobb keresztény koztuk van.
Ez mindenképpen, tiszteletreméltó, es kovetesre szólít fel.
De van sok olyan személy, akinek forr a szíve, mikozben az IGÉROL beszél.
Meg van térve, de megis demoni behatás alatt van. De a lelke tudja mi a torvény, tehat szabadulni akar.
Ha megnezzuk az afrikai kulturat, folyton demonoknak aldoznak otthon....Afrikaban...nem csoda, hogy tele lesznek veluk.
Jó, hogy idejonnek Europaba, mert itt a Keresztenységgel ismerkednek.
Es, még jobb, mint a videon is lathato, hogy erre alkalmas szemlyek, Jezus Krisztus igaz kovetoi elmennek Afrikaba, segiteni nekik,
nagyon szép misszió ez

Azért, mert akikhez mennek, várják oket szívukbol, es akik mennek oszinte szivvel mennek

Egy a céljuk!
Míg a muszlimok, es az indiaiak eseteben, ez teljesen más.
A hinduizmus, az olyan az én szememben, hogy sok pici apro demonokat imadnak, de azt mondjak azok 'istenek' de ISTEN csak egy van, a neve YAHVEH, de ezen személyek mást vallanak.
Szóval a hinduizmusrol mindig az jut eszmebe, hogy olyan, mint egy bábszinház.
A iszlám, az nehezebb. Az nem demonikus dolog, az egyenesen az ordogtol van.
Hogy mi a kulonbseg hogy csak demoni, vagy az ordogtol van?
Ami az ordogtol van, az egyenesen elsokezbol jon a gonosztol, a demoni nem olyan eros. Persze, egy torol fakadnak.
Ja, es sok a brazil szemely, tobbseguk kereszteny, de ennek ellenere, azt valljak, ok a nagy inkaktol szarmaznak.
Braziliaba, sok afrikai, olasz es nemet vandorolt be, elmondasuk alapjan; de megis az inkak ragaszkodnak.
Megmondom oszinten, ahol lehet ezt kikerulom.
Én zsidó negyedben lakom. Én szeretem az igaz szidókat, mindig is húzott hozzajuk a szívem. De amit kerestem es amivel teljessévalt a szívem az Keresztenység.
Mikor beszélgetek egy zsidóval, akkor az szokott lenni a beszelgetes vége: elhiszem Neked, hogy Jezus, Jezus, de maradok zsidó.
Szeretem oket

Ha, lehet, ne kérdezzen ebbe bele senki.