Szerző Téma: Mi újság?  (Megtekintve 952143 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Torocko

• Testvérünk
  • *
  • kék hegyek
Re:Mi újság?
« Válasz #7305 Dátum: 2011 Július 24, 09:33:28 »
Köszönöm!!! :igen: :2smitten:
"Vessed az Úrra a te terhedet, ő gondot visel rólad, és nem engedi, hogy valamikor ingadozzék az igaz."  Zsoltárok: 55.23

Nem elérhető ditte

• Testvérünk
  • *
« Válasz #7306 Dátum: 2011 Július 24, 20:25:58 »
Drága Klári!
Csodálatos ige!
"Társuk vagyok mindazoknak,akik félnek téged,és akik határozataidat megtartják."Zsoltárok 119,63

Nem elérhető m.ági

• Testvérünk
  • *
  • gyermek
« Válasz #7307 Dátum: 2011 Július 26, 09:33:44 »
Megint szabadságon leszek, addig is szeretetben
gondolok rátok.
M.ági
 :2smitten:
Isten, hallgasd meg az én imádságomat, figyelmezz az én szájam beszédeire
zsolt 54.4

Nem elérhető Torocko

• Testvérünk
  • *
  • kék hegyek
« Válasz #7308 Dátum: 2011 Július 26, 10:06:16 »
Pihenj jól Ági, visszavárunk! :044:
"Vessed az Úrra a te terhedet, ő gondot visel rólad, és nem engedi, hogy valamikor ingadozzék az igaz."  Zsoltárok: 55.23

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
    • Alfa-Omega (keresztyén közösség)
« Válasz #7309 Dátum: 2011 Július 26, 10:53:14 »
Jo pihenest Agi, varunk vissza! :2smitten:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető zoltan

• Testvérünk
  • *
  • Testvér
« Válasz #7310 Dátum: 2011 Július 29, 11:09:45 »
Drága szeretett testvéreim az Úrban.

Holnaptól, elmegyek két hétre a gyülekezet gyermekeivel és fiataljaival táborba. Így Augusztus 14-ig nem leszek fent a fórumon, nem hiszem hogy a hegyekben lesz lehetőségem internetes elérhetőségre.

Azért írok most mert nem tudom, hogy később leesze alkalmam még elköszönni.
Kívánok nektek minden jót, és az Úr gazdag áldását rátok és életetekre.

Sok szeretettel testvéretek Zoltán.

Kárnak ítélek mindent az én Uram, Jézus Krisztus ismeretének gazdagsága miatt: a kiért mindent kárba veszni hagytam és szemétnek ítélek, hogy a Krisztust megnyerjem,

Az Úr Jézus Krisztusnak kegyelme, és az Istennek szeretete, és a Szent Léleknek közössége mindnyájatokkal. Ámen.

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #7311 Dátum: 2011 Július 29, 11:17:17 »
Nagyon aldott idotoltest Nektek Testverem!

Varunk vissza a beszamoloddal, hogy milyen volt!!! :afro:

:2smitten: :2smitten: :2smitten:
"Halljátok az Úrnak beszédét, akik rettegtek az ő beszédére: így szólnak testvéreitek, akik titeket gyűlölnek, nevemért eltaszítanak: Jelenjék meg az Úrnak dicsősége, hogy lássuk örömötöket; de ők megszégyenülnek." (Ézsaiás 66,5)

Nem elérhető Irma

• Testvérünk
  • *
« Válasz #7312 Dátum: 2011 Július 29, 11:56:25 »
Kedves Zoltán testvérem !

Én is kivánom nektek nagy szeretettel, hogy legyen Istentől áldott az együttlétetek, tudjatok úgy együtt lenni, hogy szellemi-lelki-testi felüdülés legyen mindőtök számára!. Isten áldjon és őrizzen titeket !

„Én, én vagyok vigasztalótok! Miért félsz halandó embertől, olyan embertől, aki a fű sorsása jut?”

Ézsaiás könyve 51:12

Nem elérhető zoltan

• Testvérünk
  • *
  • Testvér
« Válasz #7313 Dátum: 2011 Július 29, 14:53:19 »
Köszönöm !!! Kedves testvéreim.

Kárnak ítélek mindent az én Uram, Jézus Krisztus ismeretének gazdagsága miatt: a kiért mindent kárba veszni hagytam és szemétnek ítélek, hogy a Krisztust megnyerjem,

Az Úr Jézus Krisztusnak kegyelme, és az Istennek szeretete, és a Szent Léleknek közössége mindnyájatokkal. Ámen.

Nem elérhető Torocko

• Testvérünk
  • *
  • kék hegyek
« Válasz #7314 Dátum: 2011 Július 30, 05:53:49 »
S.O.S! nagyon akadozik a gépem, lehet, hogy végleg leáll...06-94- 365-098, ez a telefonszámom, itt elérhető vagyok, ha esetleg végleg eltünnék...

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #7315 Dátum: 2011 Július 30, 09:53:14 »
Rendben Testvérnőm!

Az ÚR rendeljen ki neked egy működő gépet! Megint a monitorral van a baj?

Nem elérhető Torocko

• Testvérünk
  • *
  • kék hegyek
« Válasz #7316 Dátum: 2011 Július 30, 10:07:12 »
Folyton kikapcsol, akkor áramtalanítom és csak akkor indul újra. De van úgy, hogy írás közben sötétül el vagy vált át valami egészen más oldalra. Aztán meg az egér nem reagál, így irányíthatatlanná válik - egy idő után magától ujra működni kezd...kb. fél órát vártam itt tehetetlenül...
Az új gép utópia, de még egy alapos javítás is megfizethetetlen számomra. /nem szoktam erről beszélni, de ha itt befizetem a gondozási díjat plusz a netet, 3000 forintom marad - ebből nem lehet spórolni.
Elszakadni tőletek viszont nagyon nem szeretnék, ezért is írtam ide a telefonszámom. Ha ritkán is, de talán lesz aki felhív. /Már volt is egy hívás tőletek. Itt is köszönöm neki/
Na és még megy a gépem, reménykedem, hogy azért nem olyan rossz a helyzet.

Nem elérhető Shomer ayin

• Testvérünk
  • *
« Válasz #7317 Dátum: 2011 Július 30, 13:00:01 »
Testvérem. Az általad említett problémák, mármint hogy a géped előszeretettel önállósítja magát, Akár vírus fertőzésre, akár operációs rendszer összeomláshoz közeli állapotára utalhat...  Ha a kettő közül akár melyik a probléma, megoldás lehet, az operációs rendszer újra telepítése. Mielőtt temetnénk a gépedet, előbb próbáljuk meg ezt a lehetőséget.
Ézs 60,19    
Nem a nap lesz néked többé nappali világosságod, és fényességül nem a hold világol néked, hanem az Úr lesz néked örök világosságod, és Istened lesz ékességed,

Nem elérhető Antee

• Admin
  • Testvérünk
  • *
« Válasz #7318 Dátum: 2011 Július 30, 13:29:34 »
Igen, egy rendszer telepítés lehet segítene. Esetleg nincs valaki a közvetlen környezetedben, aki tudna segíteni ebben?
Vagy talán a fórumról valaki, aki a közeledben lakik és ért hozzá?

Nem elérhető Torocko

• Testvérünk
  • *
  • kék hegyek
« Válasz #7319 Dátum: 2011 Július 30, 14:01:26 »
Részben a már említett okok miatt, részben pedig az elszigeteltségem miatt egyszerűen nincs.

De nem fogok a kardomba dőlni, ha egyszer végleg leáll. Öreg gép, már régen nyugdíjban lenne a helye, ha én nem nyüstölném még...az életem 90%-át gép nélkül éltem le...ami volt, és még hátra van, mind ajándék az Úrtól.
Nem tudom, nem is keresem a jövőbeli utamat, van Aki jobban Tudja és gondot is visel rám. Hiszem!

De még vagyok!!! :igen: